Villa – Loosdrecht

Welkom in een wereld van ongeëvenaarde luxe en glamour in deze uitzonderlijke villa in Loosdrecht. Deze woning straalt verfijning uit in elk detail, met een schitterende mix van bijzondere elementen en materialen die een uniek karakter geven aan elke ruimte.

De keuken is een waar kunstwerk met apparatuur van Gaggenau en een spectaculair verlicht keukenblad van edelstenen, wat een ongekende elegantie en flair toevoegt aan het hart van de woning.

In de woonkamer worden technologische innovatie en esthetiek naadloos gecombineerd met een onzichtbare TV verwerkt in de openhaardschouw. De ruimte wordt verder verrijkt met salontafels van marmer en verlichte lederenpanelen op het plafond, wat een warme en weelderige ambiance creëert.

De woning biedt ultieme ontspanning met een luxe wellness en een zwembad, waarbij de wanden zijn bezet met schitterende edelstenen, waardoor een serene en luxueuze sfeer ontstaat.

De slaapkamers zijn ontworpen met het oog op stijl en comfort, voorzien van luxe kastenwanden in metallic hoogglans afwerking met verfijnde lederen details in de handgrepen, wat een vleugje glamour toevoegt aan de dagelijkse routine.

De kroon op deze glamoureuze woning is de mancave, een opvallende bar uitgevoerd in prachtig paars amethist, die fungeert als het ultieme toevluchtsoord voor ontspanning en entertainment.

Elke hoek van deze villa weerspiegelt een gevoel van luxe en exclusiviteit, een ware glamourwoning die een leven van comfort en stijl belichaamt.

Ontwerp: Steven Versteegh
Aannemer: J. Boom Purmerend
Interieur: Gino Babel Interieurs

Recent opgeleverde projecten