Villa – Beverwijk

Stap binnen in een oase van verfijning en comfort, waar elke hoek van deze weelderige familievilla in Beverwijk doordrenkt is van elegantie en maatwerk. Als makers van dromen hebben we elk detail van deze 360m² villa van ontwerp tot realisatie gebracht, op maat gesneden naar de wens van de klant.

Hoogwaardig plaatmateriaal DecoLegno omhult zowel de binnen- als buitenkant van de kasten, waar luxe details zoals ingebouwde led-verlichting de elegantie versterken. De keuken, een epicentrum van culinaire verfijning, schittert met Miele, Quooker en Bora-apparatuur, terwijl het samenspel van natuursteen, verlichting en de naadloze doorlopende greeplijsten de hoogtes van de ruimte accentueren.

Speciaal op maat gemaakte stalen deuren, gehuld in een matte bronzen gloed, vormen een prachtige entree naar elke ruimte. Elk van de badkamers ademt zijn eigen unieke thema uit, met subtiele accenten van goud, brons en gun metal, waardoor elke ervaring een reis naar pure verfijning wordt. Er is slim gebruik gemaakt van de ruimte onder schuine daken, waar diverse op maat gemaakte kasten zijn geïntegreerd om optimaal opbergcomfort te bieden. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om de leefruimte te maximaliseren en tegelijkertijd een gevoel van verfijning en gemak te behouden.

Wonen in deze villa is een dagelijkse verwennerij, waar elke stap de sensatie van hotel luxe omarmt. Ontdek het ultieme in hedendaags wonen, waar comfort, stijl en exclusiviteit samenkomen in harmonie.

Recent opgeleverde projecten