Stadsvilla – Amsterdam

Deze stadsvilla, gelegen in een van de mooiste delen van Amsterdam-Zuid, is door ons voorzien van een volledig op maat gemaakt interieur.
Bij binnenkomst in de entree wordt je blik direct getrokken naar de doorkijkhaard, die een prachtig zicht biedt op de achtertuin. Maatwerk garderobekasten en een roomdivider maken deze entree bijzonder en uitnodigend.

De woonkamer is ingericht met een op maat gemaakt tv-meubel, aangevuld met suède wandpanelen van Alphenberg, eikenhout fineer, sfeerverlichting en een haard.
Het middelpunt van de woning is de keuken, waar een indrukwekkend zes meter lang kookeiland de aandacht trekt. Voorzien van luxe keukenapparatuur van Miele, Gaggenau en Quooker, biedt de keuken alles wat een moderne culinaire ruimte nodig heeft. De gebruikte materialen, zoals marmer, een spiegelachterwand en eikenhout fineer, dragen bij aan de luxe uitstraling.
Aansluitend aan de keuken bevindt zich de pantry, een verlengstuk dat een prachtige sfeer creëert naast de doorkijkhaard.
De slaapkamers zijn uitgerust met op maat gemaakte kledingkasten, terwijl de badkamers en toiletten voorzien zijn van luxe meubels gemaakt van marmer en eikenhout fineer. De aandacht voor detail in de afwerking maakt echt het verschil in dit project.

Na de realisatie van dit project werd het opgenomen in ‘The Art of Living’ als een van de mooiste woningen van het jaar 2022.
Dit project is in samenwerking met The Grand Interior gerealiseerd.

Recent opgeleverde projecten