Showroom Gino Babel – Purmerend

Welkom in onze showroom, waar verschillende werelden samenkomen en inspiratie de ruimte krijgt om tot leven te komen. Hier werken we samen aan al onze plannen.
De kastenwand met haard is een prachtig stuk dat direct in een fraaie woonkamer zou passen. De Kallfire elektrische haard, uitgerust met 3D projectie, wordt omlijst door een schouw die met de hand is bekleed met lederen wandpanelen van Alphenberg. De kasten zijn vervaardigd van eikenhout fineer en zijn voorzien van spots met led verlichting.
Onze keuken, gemaakt van gespoten eikenhout fineer, vormt een centraal element. De nis met led verlichting en een werkblad en achterwand van Dekton Taga voegen een bijzonder tintje toe. Links en rechts van de kastenwand lopen nissen met doorlopende led verlichting. Het kookeiland, met geïntegreerd boomstamtafelblad, geeft een dynamische vorm aan het massieve ontwerp van het eiland.

De kastenwand met nis dient als garderobe en opbergruimte. De verlichte nis zorgt voor een prachtige balans en symmetrie in het geheel. De kleurencombinatie en sierlijke blokgrepen voegen een statige uitstraling toe.
Wilt u zelf deze omgeving ervaren? U bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats. Kom langs en laat u inspireren!

Recent opgeleverde projecten