Rooie Sien – Purmerend

Wij hebben op de Koemarkt in Purmerend een traditioneel bruin café volledig omgetoverd tot een modern maximalistische horecazaak. Welkom bij Rooie Sien Restrobar.
De twaalf meter lange bar, met zijn kenmerkende ronding, is onmiskenbaar het pronkstuk van de zaak. Deze is vervaardigd uit eikenhout fineer, gecombineerd met goud spuitwerk en sierlijsten ingelegd met lederen wandpanelen van Alphenberg. De unieke combinatie van materialen maakt de bar een bijzonder en opvallend element. De barkast, voorzien van natuursteen elementen en spiegels, vormt samen met de bar het hart van Rooie Sien.

In het restaurant hebben we diverse wandbekledingen gerealiseerd, waarbij de kenmerkende natuursteen elementen terugkomen. Deze wandpanelen, afgewerkt met leer van Alphenberg en voorzien van sfeerverlichting, dragen bij aan de luxe uitstraling van het interieur.
We hebben zowel schuifdeuren als stalen deuren op maat ontworpen en gerealiseerd, geheel naar wens van de klant. De schuifdeuren bieden de mogelijkheid om het restaurant van de bar af te scheiden, waardoor de ruimte multifunctioneel gebruikt kan worden.

Na deze ingrijpende transformatie is Rooie Sien veranderd in een prachtige horecalocatie waar je overdag heerlijk kunt eten en drinken, en ’s avonds tot laat kunt genieten van livemuziek en dans.

Recent opgeleverde projecten