Penthouse Zalmhaven – Rotterdam

Deze prachtige woning, gelegen in de Zalmhaven toren – de hoogste woontoren van Nederland met zijn indrukwekkende 215 meter hoogte – biedt een weelderig interieur dat wij met trots hebben gerealiseerd.

Het tv-meubel, vervaardigd uit eikenhout fineer en voorzien van een sfeervolle haard, vormt een elegant middelpunt in de woning. De schouw is afgewerkt met suède leren wandpanelen van Alphenberg, waardoor een warme en luxe uitstraling ontstaat. ’s Avonds creëert de haard, samen met de geïntegreerde kastverlichting, een uitnodigende sfeer.
De keuken is een onmiskenbaar hoogtepunt van dit penthouse. Het kookeiland biedt niet alleen een ideale plek om te koken, maar ook een gezellige bar waar je kunt zitten en genieten. De kastenwand, gemaakt van gespoten eikenhout fineer en voorzien van hoogwaardige Miele keukenapparatuur, biedt een praktische doorgang naar de slaapkamer.
In de slaapkamers hebben we maatwerk kastenwanden geplaatst met glazen deuren en sfeerverlichting. De uitgefreesde deurgrepen en ingebouwde tv-schermen maken het geheel af en zorgen voor een moderne en luxueuze uitstraling.

De badmeubels in de diverse badkamers zijn vervaardigd uit keramiek Dekton Khalo en gecombineerd met metallic spuitwerk op de kasten. Deze elementen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook functioneel.
Het gebruik van luxe materialen en de combinatie van verschillende tinten maken dit interieur compleet. In samenwerking met The Grand Interior hebben wij dit unieke project met veel oog voor detail gerealiseerd.

Recent opgeleverde projecten