Penthouse Zalmhaven II – Rotterdam

Deze prachtige woning bevindt zich in de imposante Zalmhaven toren, die met zijn 215 meter de hoogste woontoren van Nederland is. In dit penthouse hebben wij een schitterend interieur gerealiseerd dat de luxe en exclusiviteit van deze unieke locatie volledig weerspiegelt.
Het tv-meubel is een opvallend element in de woning, gemaakt van suède leren wandpanelen van Alphenberg, wat een luxueuze en warme uitstraling geeft.
De keuken vormt het middelpunt van de woning. Het kookeiland is ideaal voor het bereiden van maaltijden, terwijl het bar gedeelte de mogelijkheid biedt om tegenover elkaar te borrelen of te dineren. De kastenwand, vervaardigd uit gespoten eikenhout fineer, is voorzien van hoogwaardige Miele keukenapparatuur en uitgefreesde handgrepen, wat een strakke en moderne look geeft.

In de diverse badkamers hebben we badmeubels geplaatst die zijn gemaakt van keramiek Dekton Khalo. Gecombineerd met metallic spuitwerk op de kasten zijn deze meubels niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook functioneel.
De slaapkamers zijn uitgerust met maatwerk kastenwanden, zowel met als zonder glazen deuren. De binnenzijde van deze kasten is voorzien van verlichting, hangroedes, legplanken en binnenlades, wat zorgt voor optimale opbergruimte en gebruiksgemak.
Het gehele interieur is afgewerkt met luxe materialen en een harmonie van verschillende tinten, wat een elegante en cohesieve uitstraling geeft. Dit project is gerealiseerd in samenwerking met The Grand Interior, waarbij elk detail met zorg en vakmanschap is uitgevoerd.

Recent opgeleverde projecten