Penthouse – Purmerend

Voor dit luxe penthouse in Purmerend hebben wij een chique interieur verzorgd, waarbij maatwerk en elegantie centraal staan. Diverse op maat gemaakte kasten in de hal en slaapkamers en een prachtige keuken met een geïntegreerd tv-meubel creëren een harmonieus geheel.

De kastenwanden zijn vervaardigd uit eikenhout fineer en voorzien van binnenlades, hangroedes en legplanken, wat zorgt voor optimale opbergruimte. In de entree zijn de garderobekasten uitgerust met een zitkussen voor extra comfort. De lange blokgrepen voegen een verfijnd detail toe aan deze kasten en zorgen voor eenheid in de gehele woning.

De keuken en het tv-meubel zijn eveneens gemaakt van gespoten eikenhout fineer. Een bijzonder kenmerk is de onyx achterwand en het keukenblad, beide voorzien van led-verlichting, wat een luxe uitstraling geeft. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur van Küppersbusch, Siemens, Liebherr en Quooker. Boven het kookeiland hebben we een maatwerk stalen drankenrek geïnstalleerd, met ingebouwde afzuiging en led-verlichting.

Dit prachtige interieur biedt een bijzonder gevoel van luxe op grote hoogte, waarbij elk detail bijdraagt aan een elegant en verfijnd wooncomfort.

Recent opgeleverde projecten