Notenhout Keuken & Bijkeuken – Purmerend

Stap binnen in een meesterwerk van culinaire verfijning, waar luxe en functionaliteit samenkomen in het hart van een prachtige woning in Purmerend. Deze op maat gemaakte keuken, ontworpen en gerealiseerd volgens de dromen van onze klanten, belichaamt een tijdloze elegantie die de zintuigen prikkelt.

Met notenhout fineer en een adembenemend Taj Mahal kwartsiet werkblad en achterwand, straalt deze keuken een onmiskenbare klasse uit. De ronde hoekafwerkingen en subtiele schaduwlijsten op de kastenwanden voegen een vleugje speelsheid toe aan het verfijnde ontwerp.

Elk detail is zorgvuldig overwogen, van de schuine hoekafwerkingen van de deuren en lades tot de stalen wandplank afgewerkt in een rijke bronskleur. De keukenapparatuur van Quooker, Bora en Miele staat garant voor een naadloze integratie van modern comfort en tijdloze stijl.

Maar deze keuken is meer dan alleen een culinair paradijs; het vormt het kloppende hart van de woning, een plek waar familie en vrienden samenkomen om te genieten van onvergetelijke momenten. En vanuit de keuken leidt een naadloze overgang naar de bijkeuken, waar functionaliteit en schoonheid hand in hand gaan.

Met een keramisch werkblad van Dekton en uitgefreesde handgrepen in de kastenwand, is de bijkeuken een toonbeeld van doordacht design. Welkom in een wereld waar luxe en comfort de standaard zijn, en waar elk detail een verhaal vertelt van vakmanschap en verfijning.

Ontwerp & interieur: Gino Babel interieurs

Recent opgeleverde projecten