Luxe woning – Purmerend

Dit bijzondere huis is het eerste eigen huis van Gino, waarin alles wat wij maken samenkomt.
De hal straalt luxe uit met een garderobekast en een met leer beklede trap. De stalen deur, die toegang biedt tot de woonkamer, geeft een rijke uitstraling en een doorkijk naar de woonkamer.

Bij binnenkomst vormt de keuken het centrale punt van de woning. De kastenwand, gemaakt van gespoten eikenhout fineer en voorzien van diverse apparatuur van AEG, combineert functionaliteit met stijl. Het kookeiland, uitgerust met een Quooker kraan en een bar gedeelte voor twee personen, biedt een praktische en gezellige plek om samen te komen.
Het meest unieke element is de verbinding tussen de keuken en de woonkamer: een prachtige plaat onyx natuursteen met led-verlichting. Dit schitterende stuk vormt een eyecatcher en zorgt voor een vloeiende overgang tussen de ruimtes. Daarnaast is er een tv-meubel gemaakt met twee nissen en een bio-ethanol haard, vervaardigd uit een combinatie van steen en eikenhout fineer.

De slaapkamer met walk-in closet is een oase van rust. De kastenwand, voorzien van een make-up tafel en led-verlichting, biedt voldoende opbergruimte en functionaliteit. In het midden van de slaapkamer is een dressoir met lades en een tv-lift geplaatst, wat bijdraagt aan het luxe en praktische karakter van de ruimte.
Dit project hebben wij samen gerealiseerd met aannemersbedrijf J. Boom uit Purmerend, waarbij elk detail zorgvuldig is uitgewerkt om een harmonieus en elegant geheel te creëren.

Recent opgeleverde projecten