Luxe slaap- & badkamer – Purmerend

Voor een woning in Purmerend hebben wij een volledige verdieping een luxe make-over gegeven, geïnspireerd op het gevoel van een high-end hotel. De klant wilde het luxe hotelgevoel in huis halen, en we hebben daarbij de badkamer, werkkamer en slaapkamer volledig opnieuw ontworpen en gerealiseerd.
In de slaapkamer hebben we een gestoffeerde bedachterwand met nachtkastjes en een bedombouw van eikenhout fineer geïnstalleerd. De luxe kastenwanden zijn gemaakt van MDF en gespoten in champagne metallic, waarbij de greeplijsten zijn afgewerkt met exclusief leer van Alphenberg. Naar wens van de klant hebben we twee verlichte nissen met led-verlichting gecreëerd voor het tentoonstellen van diverse designer tassen. Het bijpassende dressoir met lades is uitgerust met een tv-lift, wat een verfijnde en praktische toevoeging is aan de kamer.
De werkkamer is eveneens voorzien van diverse op maat gemaakte kasten en een bijpassend bureau, gespoten in dezelfde champagne metallic kleur als de slaapkamer. De leren afwerking in de greeplijsten zorgt voor een harmonieuze en luxe uitstraling.

De badkamer is omgetoverd tot een ruimte die niet zou misstaan in een luxe spa. Mooie keramische tegels en een op maat gemaakte wasbak van natuursteen geven de badkamer een stijlvolle en serene uitstraling. Kranen en andere details zijn uitgevoerd in brons, wat een warme en elegante sfeer creëert. De badkamer is verder voorzien van een regendouche, sunshower en in het plafond weggewerkte speakers, die bijdragen aan een ultieme wellness-ervaring.
Met deze complete make-over hebben we een verfijnde en luxe verdieping gecreëerd die voldoet aan de hoogste standaarden en perfect aansluit bij de wensen van de klant.
Dit project hebben wij gerealiseerd in samenwerking met aannemersbedrijf J. Boom

Recent opgeleverde projecten