Keuken & woonkamer Purmerend

Voor een woning in Purmerend hebben we een prachtig ontwerp gerealiseerd voor een maatwerk keuken, gecombineerd met een wandkast en tv-meubel.
De keuken, vervaardigd uit gespoten eikenhout fineer, straalt een eigentijdse elegantie uit. Met een NeoLith keramisch werkblad en achterwand biedt de keuken niet alleen esthetische pracht maar ook duurzaamheid. Voorzien van hoogwaardige keukenapparatuur van Liebherr en ATAG, voldoet deze keuken aan alle moderne eisen. Een bijzondere kastenwand in de keuken is uitgerust met een ‘koffie’ nis, verlicht door led-verlichting, en bevat een grote wijnkoeler. Lange luxe blokgrepen maken het geheel compleet en geven een gevoel van verfijning. Het kookeiland, met doorlopende greeplijsten en een bar gedeelte, vormt het middelpunt van de woning, een perfecte plek voor zowel koken als sociale bijeenkomsten.

In de woonkamer hebben we een kastenwand geplaatst met een haard en een tv-meubel. De schouw van de haard is bekleed met Alphenberg lederen wandpanelen, wat een warme en luxe uitstraling geeft. De kastenwand, gemaakt van eikenhout fineer en voorzien van led-verlichting, biedt plaats aan een bijzonder item van de bewoners: een ouderwetse kluis met emotionele waarde, gespoten in een groene metallic kleur. Dit zorgt voor een uniek samenspel met de kastenwand en voegt een persoonlijke touch toe aan de ruimte.
Het tv-meubel, dat tevens als roomdivider fungeert, is voorzien van dezelfde lederen wandpanelen als de kastenwand, wat zorgt voor een harmonieuze en samenhangende uitstraling in de woonkamer. Dit ontwerp toont niet alleen ons vakmanschap, maar ook onze aandacht voor detail en de persoonlijke wensen van de bewoners.

Recent opgeleverde projecten