Keuken appartement – Amsterdam

Voor een woning in Amsterdam-Zuid hebben wij een maatwerk keuken ontworpen die elegantie en functionaliteit combineert. De keuken, vervaardigd uit gespoten eikenhout fineer, wordt prachtig gecompleteerd door een Calacatta marmeren werkblad, wat een luxueuze uitstraling geeft.
De kastenwand is uitgerust met hoogwaardige Miele-apparatuur en praktische apothekerskasten, ideaal voor efficiënte opslag. Een opvallend kenmerk zijn de verdiepte fronten van de greeploze deuren, die zorgen voor een strakke en moderne look. Het kookeiland, met zijn ronde hoekafwerking, biedt niet alleen extra werkruimte maar ook een gezellige bar die plaats biedt aan vier personen.

De spoelbak, gemaakt van natuursteen en voorzien van een Quooker kraan, voegt een vleugje verfijning toe aan de keuken. Deze op maat gemaakte keuken demonstreert dat zelfs in een kleinere ruimte veel mogelijk is met doordacht design en maatwerk.
Deze keuken is gerealiseerd in samenwerking met The Grand Interior, waarbij elke detail zorgvuldig is afgestemd op de wensen van de bewoners en de unieke kenmerken van het appartement.

Recent opgeleverde projecten