Kantoor – Lelystad

In opdracht van Livorno hebben we een indrukwekkende transformatie gerealiseerd voor een kantoor van 1500m² in Lelystad. Het resultaat is een moderne en functionele werkomgeving, waarin maatwerk en hoogwaardige materialen samenkomen om een inspirerende ruimte te creëren.

Het middelpunt van het kantoor is een adembenemende twaalf meter lange bank, die zowel stijl als comfort biedt. Luxe plantenbakken met geïntegreerde kasten en roomdividers voegen niet alleen groen en leven toe aan de ruimte, maar zorgen ook voor een functionele en esthetische scheiding tussen verschillende werkgebieden.

De vergaderruimtes zijn uitgerust met op maat gemaakte tafels en bieden een ideale setting voor brainstormsessies en belangrijke bijeenkomsten. De keukens zijn niet alleen een plek om te eten, maar ook een ontmoetingspunt binnen het kantoor. Met energiezuinige en luxe apparatuur van Bosch en Quooker zijn ze een perfecte mix van moderniteit en efficiëntie. De barista koffiebar biedt werknemers een plek om te ontspannen en te genieten van een hoogwaardige kop koffie, wat bijdraagt aan een aangename werkomgeving.

We hebben gebruik gemaakt van een diverse mix van materialen zoals DecoLegno, eikenhout fineer en gespoten MDF, die samen een verfijnde en duurzame uitstraling geven aan het interieur. De kastenwanden voor archieven zijn zorgvuldig ontworpen om zowel functionaliteit als esthetiek te waarborgen, waardoor documenten netjes en binnen handbereik blijven.

Dit project in Lelystad is een perfect voorbeeld van hoe maatwerk interieurbouw kan bijdragen aan een productieve en aangename werkomgeving, waarin elke detail is afgestemd op de behoeften en wensen van de klant.

Recent opgeleverde projecten