Excellent Woonbeurs 2022 – Rotterdam

We zijn trots om te delen dat we hebben deelgenomen aan de Excellent woonbeurs in Ahoy Rotterdam, een evenement georganiseerd door onze partner Excellent, bekend van Excellent Magazine. Deze beurs was een verzamelplaats voor het beste op het gebied van interieur en exterieur, waar topbedrijven uit het high-end segment samenkwamen om een sfeer van luxe, warmte en elegante schoonheid te creëren.

Gedurende een week toonden de exposanten alles wat het leven mooi en comfortabel maakt. Van ongekende wooninspiratie en fonkelende juwelen tot de meest luxe auto’s en kleurrijke, ontroerende kunstwerken. Het was een waar toonbeeld van creativiteit, klasse en samenwerking.

Tijdens dit evenement werkten we nauw samen met gerenommeerde partners zoals The Grand Interior, MijnDeurVanStaal, Moresenz, Jan Reek Natuursteen en Gaggenau. Onze bijdrage bestond uit een verbluffende keuken gemaakt van gespoten eikenhout fineer, gecombineerd met marmer en exclusief spuitwerk van metal design coating. Een bijzonder hoogtepunt was de primeur van de Gaggenau ovens, die we speciaal in dezelfde kleuren als de greeplijsten van de keuken hebben gespoten, wat zorgde voor een harmonieuze en elegante uitstraling.

De Excellent woonbeurs was niet alleen een viering van luxe en design, maar ook een platform waar inspiratie en innovatie samenkwamen. We kijken met trots terug op onze deelname en de mooie samenwerkingen die dit evenement mogelijk maakten.

Recent opgeleverde projecten