Brasa – Purmerend

Voor Brasa, een restaurant aan de Koemarkt in Purmerend, hebben wij het interieur met veel zorg en aandacht verzorgd. De eigenaar, Arwin Versteyne, heeft sinds hij in 2014 zijn uitgaanscafé Het Café ombouwde tot Brasa Bar en Kitchen, langzaam gebouwd aan een weergaloze zaak die in alle facetten klopt. Van ontbijt tot lunch, van borrel tot diner en afsluitend met een dj; Brasa is een restaurant waar jong en oud samenkomen.

Samen met aannemersbedrijf J. Boom hebben wij de verbouwing en het interieur van Brasa verzorgd. De bar, uitgevoerd in natuursteen, is een opvallend middelpunt en vormt samen met de lederen wandpanelen van Alphenberg en gespoten eikenhout fineer een harmonieuze en luxe uitstraling. Deze combinatie van materialen zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer die perfect aansluit bij de veelzijdigheid en het karakter van Brasa.

Bij Brasa ervaar je een plek waar elke maaltijd, van ontbijt tot een avond met muziek, een bijzondere belevenis is. We zijn trots op het resultaat en de samenwerking die dit unieke project tot stand heeft gebracht.

Recent opgeleverde projecten