Badmeubels & Kasten – Amsterdam

Voor een prachtige woningrenovatie in Amsterdam hebben wij diverse maatwerk meubels verzorgd, die de elegantie en luxe van de woning naar een hoger niveau tillen.
De badmeubels zijn vervaardigd uit gespoten eikenhout fineer, gecombineerd met luxe keramische wasbakken van Cosentino. De Cosentino Dekton Khalo, gecombineerd met de beige champagne kleur, zorgt voor een schitterend contrast en een verfijnde uitstraling. Maatwerk spiegels en luxe kranen complementeren de badkamer en creëren een samenhangend en stijlvol geheel.

Voor de slaapkamers hebben we maatwerk kasten ontworpen en vervaardigd uit gespoten eikenhout fineer in het zwart, wat een moderne en chique sfeer aan deze ruimtes toevoegt. In de woonkamer hebben we een op maat gemaakt tv-meubel met bijpassende wandplanken geplaatst, eveneens in gespoten eikenhout fineer in het zwart, wat zorgt voor een strakke en eigentijdse look. Elke ruimte in deze woning is met zorg en oog voor detail ingericht, wat resulteert in een harmonieus en luxueus interieur dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Recent opgeleverde projecten