Appartement – Bloemendaal

In Bloemendaal hebben wij een prachtig project gerealiseerd, waarbij diverse maatwerk meubels de luxe en elegantie van de woning accentueren. In de eerste badkamer vormt een groene bookmatch marmeren achterwand het middelpunt, waardoor de ruimte tot leven komt met zijn natuurlijke schoonheid. De lades zijn vervaardigd uit notenhout fineer en zijn gecombineerd met porseleinen wasbakken en Vola kranen, wat een harmonieus en verfijnd geheel creëert.

De tweede badkamer straalt eveneens luxe uit, met schitterende marmeren wasbakken gecombineerd met notenhout en spiegels voorzien van led-verlichting. Deze badkamer grenst aan een indrukwekkende walk-in kastenwand, die is uitgerust met geïntegreerde led-verlichting en lange deuren zonder plint, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.
Daarnaast hebben we diverse bijna onzichtbare kasten geplaatst die naadloos opgaan in het interieur, waardoor functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. De absolute eye-catcher van de woning is echter de metalen trap met een notenhouten balustrade, die een gedurfd en stijlvol statement maakt binnen het interieur.

Elke ruimte in deze woning is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, wat resulteert in een harmonieus en luxueus geheel waar comfort en stijl centraal staan.

Recent opgeleverde projecten