Gino Babel

Ik ben Gino Babel, een gedreven meubelmaker en interieurontwerper uit een familie van aannemers in Purmerend, die al sinds 1935 actief is. Als kind was ik altijd aan het bouwen en knutselen, van lego tot vlotten en bootjes. Videogames waren nooit mijn ding, ik was altijd een bouwer in hart en ziel.

Na mijn opleiding tot gediplomeerd meubelmaker heb ik gewerkt voor gerenommeerde meubelmakers en grote architecten. Maar in 2015, op 21-jarige leeftijd, voelde ik dat het tijd was om mijn eigen weg te gaan. In de werkplaats van mijn familie begon ik mijn eigen meubels te maken en begon mijn droom waar te maken.

Met de steun van mijn familie groeide mijn werkplaats al snel en verhuisde ik naar een nieuw pand op het bruisende Baanstee Noord in Purmerend. Hier werk ik nu samen met een jong en getalenteerd team van gediplomeerde meubelmakers, gebruikmakend van de nieuwste moderne houtbewerkingsmachines en hoogwaardige materialen.

Mijn passie voor vakmanschap en oog voor detail hebben geleid tot samenwerkingen met gerenommeerde interieurarchitecten, projectontwikkelaars en particulieren. Mijn werk is te zien in bekende interieurmagazines zoals The Art of Living, Quote en Excellent Magazine.

Voor mij is het maken van meubels en interieurs meer dan alleen een vak. Het is een manier van leven, een voortdurende zoektocht naar perfectie en het creëren van ruimtes die zowel esthetisch als functioneel zijn. Ik ben trots op elk project dat ik aanpak en streef ernaar om elk ontwerp te realiseren alsof het voor mijn eigen huis is.

 

Showroom & werkplaats

In onze werkplaats en showroom in Purmerend komt de ziel van Gino Babel Interieurs tot leven. Onze werkplaats is een bruisend centrum van creativiteit en ambacht, uitgerust met de meest moderne houtbewerkingsmachines. Hier werkt ons toegewijde team van gediplomeerde meubelmakers aan het realiseren van meesterwerken op maat. Met oog voor detail en passie voor hun vak zorgen zij ervoor dat elk stuk dat onze werkplaats verlaat voldoet aan de hoogste standaarden van vakmanschap en kwaliteit.

In onze showroom kunt u de harmonie tussen esthetiek en functionaliteit ervaren. Hier presenteren we trots onze meest prachtige creaties, waarbij luxe en maatwerk hand in hand gaan. Als u door onze showroom wandelt, kunt u inspiratie opdoen en de uitzonderlijke aandacht voor detail bewonderen die onze ontwerpen kenmerkt. Onze showroom is tevens de plek waar we graag met u in gesprek gaan over uw specifieke wensen en behoeften, om samen een op maat gemaakt interieur te creëren dat uw persoonlijkheid weerspiegelt en aan al uw verwachtingen voldoet. We nodigen u van harte uit om onze werkplaats en showroom te bezoeken en de kunst van vakmanschap en elegantie te ervaren bij Gino Babel Interieurs.

 

Wat we doen

Bij Gino Babel Interieurs zijn we gespecialiseerd in het creëren van luxe maatwerk interieurs voor zowel particulieren als bedrijven. Onze passie ligt in het ontwerpen en realiseren van op maat gemaakte interieurs die de ultieme combinatie van stijl, functionaliteit en vakmanschap bieden.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een exclusief maatwerk interieur voor uw woning, het creëren van uitgesproken horeca concept of het realiseren van een op maat gemaakte kantooromgeving, wij streven ernaar om aan de hoogste standaarden te voldoen. Onze focus ligt op het leveren van unieke ontwerpen die perfect passen bij de persoonlijke smaak en behoeften van onze klanten.

Met oog voor detail en met behulp van hoogwaardige materialen en vakmanschap, transformeren we ruimtes tot prachtige en functionele interieurs. Onze brede ervaring stelt ons in staat om aan de specifieke eisen van zowel particuliere als zakelijke klanten te voldoen.

Hoe wij werken

Bij Gino Babel Interieurs geloven we in een transparante en betrokken aanpak bij het realiseren van uw droominterieur. We nemen onze klanten graag mee in zowel de ontwerpfase als de productiefase van het project. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens de productie in onze werkplaats, waarbij onze drempel laag is. We hechten veel waarde aan open communicatie en streven naar een nauwe samenwerking met onze klanten.

Onze standaarden en kwaliteit zijn van het hoogste niveau. We streven naar perfectie in elk detail en gebruiken alleen materialen en technieken die voldoen aan onze strenge eisen. Of het nu gaat om de keuze van het hout, de afwerking van de meubels of de duurzaamheid van onze projecten, we stellen alles in het werk om te voldoen aan de hoogste standaarden van vakmanschap en kwaliteit.

 

Onze visie

Bij Gino Babel Interieurs geloven we in het creëren van tijdloze en functionele interieurs die de persoonlijkheid en levensstijl van onze klanten weerspiegelen. We streven naar het overtreffen van verwachtingen door vakmanschap, innovatie en aandacht voor detail. Onze passie voor meubelmakerij en interieurontwerp drijft ons om voortdurend te streven naar het hoogste niveau van kwaliteit en esthetiek.

Ontdek de wereld van Gino Babel Interieurs en ervaar onze toewijding aan vakmanschap, transparantie en kwaliteit. Samen brengen wij interieurdromen tot leven.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek