Maatwerk badkamers

Creëer een luxueuze en functionele badkamer

ontspannen, verfrissen en uzelf kunt verzorgen. Met onze op maat gemaakte badkamer meubels streven we ernaar om een luxueuze en functionele badkamer te creëren die perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en behoeften.
Ons toegewijde team van ontwerpers en meubelmakers werkt nauw met u samen om badkamer meubels op maat te maken die zorgen voor een perfecte harmonie tussen stijl en functionaliteit. Of u nu een moderne, minimalistische uitstraling verkiest of juist de voorkeur geeft aan een klassieke, tijdloze esthetiek, wij kunnen de perfecte badkamermeubels creëren die passen bij uw persoonlijke smaak en levensstijl.


Bij Gino Babel Interieurs besteden we veel aandacht aan het selecteren van hoogwaardige materialen die geschikt zijn voor gebruik in de badkamer. We werken met duurzame en waterbestendige materialen zoals massief hout, eikenfineer en speciale badkamerlakken om ervoor te zorgen dat uw badkamer meubels bestand zijn tegen vocht en dagelijks gebruik.
Naast onze badkamermeubels bieden we ook op maat gemaakte wastafels van keramiek of natuursteen. We begrijpen dat de wastafel een centraal element is in de badkamer, en daarom kunnen we wastafels op maat leveren die perfect passen bij uw persoonlijke voorkeuren. Of u nu kiest voor een elegant keramiek ontwerp of de natuurlijke schoonheid van natuursteen, wij zorgen ervoor dat uw wastafel een blikvanger wordt in uw badkamer.

Esthetische & Praktische badkamer meubels

Onze op maat gemaakte badkamer meubels zijn ontworpen om uw opslag- en organisatiebehoeften te vervullen. We kunnen wastafelmeubels, spiegelkasten, kolomkasten en andere opbergoplossingen op maat maken om uw badkamer netjes en georganiseerd te houden. Met slimme opbergmogelijkheden en functionele details creëren we een badkameromgeving die zowel esthetisch als praktisch is.


Bij Gino Babel Interieurs begrijpen we ook het belang van verlichting en accessoires om de juiste sfeer in uw badkamer te creëren. We bieden opties zoals geïntegreerde LED-verlichting en spiegelverwarming om uw badkamermeubels nog functioneler te maken. Daarnaast kunnen we samen met u de perfecte combinatie van materialen, kleuren en afwerkingen kiezen om een unieke en gepersonaliseerde badkamerstijl te creëren. Neem een kijkje in onze portfolio van op maat gemaakte badkamer meubels om inspiratie op te doen uit de diverse stijlen en ontwerpen die we hebben gerealiseerd. Van strakke en moderne badkamers tot elegante en traditionele ontwerpen, we hebben de expertise om uw badkamer te transformeren tot een oase van rust en luxe.


Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we uw ideeën en wensen bespreken en op maat gemaakte badkamer meubels ontwerpen die perfect passen bij uw persoonlijke stijl, functionaliteit en budget.

Onze opgeleverde badkamer projecten

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.