Interieuradvies &
3D Visualisatie

Breng uw woonwensen tot leven

Bij Gino Babel Interieurs smelten uw ideeën en onze expertise samen tot een interieur dat uw dromen overtreft. Elk project is uniek, maar de signatuur van Gino Babel blijft altijd zichtbaar door het gebruik van luxe en warme materialen, resulterend in een high-end interieur dat volledig naar uw wens is.

Ontwerp op Maat: Van Moodboard tot Realisatie
Ons proces begint met een moodboard. Dit sfeerbord biedt een visueel overzicht van de gekozen stijl, kleuren en materialen, en fungeert als de leidraad voor het gehele interieuradvies. Het geeft een duidelijk beeld van de esthetische richting die we samen zullen volgen. Vervolgens creëren we een 2D ontwerp, waarbij de indeling van uw ruimte nauwkeurig wordt uitgetekend op een plattegrond. Meubels en accessoires worden op schaal geplaatst, zodat u een duidelijk inzicht krijgt in de verhoudingen en de afmetingen van uw interieur.

3D Render en Visualisatie: Breng Uw Interieur tot Leven 
Om uw interieur tot leven te brengen, vertalen we de plattegrond naar een gedetailleerde 3D visualisatie. Deze techniek biedt een zeer realistisch beeld van de totale indeling, inrichting en styling van uw ruimte. Met deze visuele weergave kunt u met vertrouwen beslissingen nemen, omdat u een duidelijk eindresultaat voor ogen heeft.

Samenwerken voor het Beste Resultaat
Ons doel is om samen met u een interieur te creëren dat niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze ook overtreft. Of het nu gaat om nieuwbouw, een renovatie of een upgrade van uw huidige interieur, wij zorgen ervoor dat uw woonwensen werkelijkheid worden. Door intensieve samenwerking en voortdurende afstemming, zorgen we ervoor dat elk detail perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Ontdek de mogelijkheden

Bij Gino Babel Interieurs staan uw wensen centraal. Bezoek onze showroom en werkplaats in Purmerend om inspiratie op te doen en de mogelijkheden te ontdekken. Samen brengen we uw interieurdromen tot leven met ongeëvenaard vakmanschap en de beste materialen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat ons u helpen bij het realiseren van uw perfecte interieur.

Onze opgeleverd projecten

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.